Početna Proizvodi Dezinfekcija Dezinfekcija ruku i kože Dezihand IN

Dezihand IN

Sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku (baktericid, fungicid, virusid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV)

Sredstvo za higijensku i hiruršku dezinfekciju ruku baktericid, fungicid, virusid, tuberkolocid, inaktivira HBV i HIV

SASTAV:

100 gr rastvora sadrži:

  • 48 gr 2-propanola,
  • 27 gr 1-propanola,
  • 0,15 gr bezalkonijum hlorid
  • Na-laktat,
  • i ostale komponente za negu kože

OSOBINE:

Bistra, plavkasta tečnost prijatnog mirisa, neguje ruke, održava vlažnost kože i ostavlja prijatan opip ruku. Dezihand IN ne iritira kožu ni posle duže upotrebe pa koža ostaje meka, elastična i vlažna. Mešavinom 2-propanola sa 1-propanolom i pažljivo odabranim komponentama za negu kože dokaz su da se radi o efikasnom i savremenom preparatu.

ANTIMIKROBNO DELOVANJE:

Dezihand IN, nerazređen, u roku od 30 sekundi na sobnoj temperaturi, uništava sve oblike Gram pozitivnih i Gram negativnih bakterija uključujući bacile TBC. Uništava gljivice kao i lipofilne i hidrofilne viruse (uključujući poliovirus, rotavirus, adenovirus kao i HBV i HIV virus). Mikrobiološka efikasnost je urađena u Zavodu za preventivnu medicinu na VMA po DGHM metodi (faksimil izveštaja o ispitivanju preparata u Zavodu za preventivnu medicinu VMA).

NAMENA:

Namenjen je za hirušku i higijensku dezinfekciju ruku u zdravstvenim, farmaceutskim ustanovama i veterini. DEZIHAND IN se preporučuje za korištenje i u svakodnevnoj upotrebi za dezinfekciju jer u svom sastavu poseduje izopropil i N-propil alkohol sa pomoćnim emolientima koje štite kožu i održavaju je vlažnom.

UPOTREBA:

DEZIHAND IN se se koristi nerazređen. Kod higijenske dezinfekcije ruku dozira se 3 ml dezihanda IN na čiste i suve ruke i utrljava 30 sekundi. Kod hiruške dezinfekcije ruku se na prethodno oprane i suve ruke dozira najmanje 2 x po 5 ml Dezihanda IN u svaku šaku i podlakticu i utrljava 3 minuta. Način hirurške dezinfekcije ruku možete videti na našim reklamnim materijalima.

PAKOVANJE:

  • PE boce od 100 i 250 ml sa raspršivačem
  • PE boce od 500 ml sa ili bez dozatora
  • PE boce od 1000 ml
  • Kanistri od 5 i 10 litara

Sva ambalaža koja se koristi za pakovanje Dezihanda IN izrađena je od PE koji se u potpunosti može reciklirati.

UPOZORENJE:

Dezihand IN je zapaljiv. Ne stavljati u usta. Držati van domašaja dece. Čuvati na sobnim temperaturama. U slučaju kontakta sa očima, oči odmah isprati sa dosta vode a po potrebi konsultovati lekara.

SDS:

Pre upotrebe preparata pročitati sigurnosne mere zaštite (SDS). Zainteresovane za preuzimanje dokumenta molimo da nas kontaktiraju na broj telefona: 021/6-393-011.