Multiactiv

brzodelujuće tečno sredstvo za dezinfekciju

BEZ NAKNADNOG ISPIRANJA.

Multiactiv - brzodelujuće tečno sredstvo za dezinfekciju

SASTAV:

100gr sredstva sadrži:

  • 35 gr. etanola
  • 28 gr. propan-2-ola
  • ostalo

Poseduje širok spektar delovanja protiv Gram pozitivnih i Gram negativnih bakterija, gljivica i virusa. Dezinfekcijom površina poboljšavaju se uslovi skladištenja i čuvanja hrane.

PODRUČJE PRIMENE:

Preporučuje se za brzu dezinfekciju svih površina koje dolaze u dodir sa hranom kao što su radne i druge površine, daske za rezanje, staklene površine, testere i mesoreznice. Stolovi za pripremanje namirnica, vage, oprema za hladno/toplo čuvanje hrane, kuhinjska oprema, pribor, rukohvati.

Dezinfekcija površina i predmeta u domaćinstvu i u objektima javnog zdravlja, bolnice, škole,predškolski centri, gerentološki centri, banke i svuda gde je velika fluktoacija ljudi.

POSLE UPOTREBE ISPIRANJE NIJE POTREBNO.

Potpuna biorazgradivost. Zadovoljava HACCP standard.

Poseduje širok spektar delovanja protiv Gram pozitivnih i Gram negativnih bakterija, gljivica Pseudomonas aeruginosa, Bacillus subtilis (veg.ćelije ),Eschericia coli, Staphylococcus aureus, Aspergilus níger i virusa ( HBV i HCV, HIV, vaccania, rota, adeno.).

Suši se bez tragova i ostavlja površine čiste i sjajne.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Naprskati sprejom sa 30 cm na površinu ili predmet koju nameravamo dezinfikovati tako da cela površina bude u kontaktu sa sredstvom. Upotrebiti 40 ml sredstva/m2 površine. Eventualno prebrisati čistom krpom ili papirnim ubrusom za jednokratnu upotrebu i pustiti da se sredstvo osuši.

PAKOVANJE:

  • 12 x 750ml
  • 12 x 1l
  • 2 X 5l

SDS:

Pre upotrebe preparata pročitati Bezbednosni list (SDS). Zainteresovane za preuzimanje dokumenta molimo da nas kontaktiraju na broj telefona: 021/6-393-011.